Filter716.847 hotelsop 194 boekingssitesFavorieten
Van zondag, 11-05-14 tot maandag, 12-05-14

Appartements Prinses Juliana

Hotel 0
Europa;Niederlande;Nordseeinseln;De Koog; Texel Nederland
Laden...
Toon meer hotels

Beschrijving Appartements Prinses Juliana

Hotel Appartements Prinses Juliana

Adres

 • Appartements Prinses Juliana
 • Europa;Niederlande;Nordseeinseln;De Koog;
 • Texel
 • Nederland
 • Telefoon:
 • Fax:

Soort accommodatie

 • Bed & Breakfast
Beoordelings overzicht
algemene beoordeling trivago Rating Index van 47 beoordelingen over het web
81/100

De tRI™ neemt beschikbare bronnen van scores van over het web en gebruikt een algoritme om deze samen te voegen, om zo een betrouwbare en onpartijdige score weer te kunnen geven. Leer meer
 • andere bronnen (38) 38 beoordelingen
  80/100
81 van 100 gebaseerd op 47 beoordelingen
 • Nederlands Kachelmuseum

  Nederlands Kachelmuseum

  Toen in 1988 Groothandel Vegro 1.000.000 kachels had verkocht ontstond het idee om in Alkmaar het Nederlands Kachelmuseum op te richten. De heer in 't Veld begon met zijn eigen bescheiden verzameling tentoon te stellen, maar al snel werd de verzameling met schenkingen en aankopen uitgebreid. Nederlands Kachelmuseum toont het onderwerp 'kachel' in de breedste zin van het woord. Alle soorten zijn hier te zien zoalskookkachels, fornuizen en petroleumstellen.Daarnaast zijn ook allerlei attributen die met de kachel en 'stoken' te maken hebben aanwezig, zoals kolenkitten en -bakken, luciferaanstekers, brandstoffen en reclameobjecten rond 'de kachel'. De collectie beslaat een periode vanaf circa 1850 tot heden. Alle kachels in de collectie zijn ooit in Nederland verkocht en gebruikt. Behalve kachels die in eigen land zijn gemaakt zijn er ook kachels die zijn vervaardigd in Duitsland, Engeland, Frankrijk, België, Amerika, Denemarken, Zweden en (voormalig) Tsjechië-Slowakije. Behalve de 100 kachels die permanent worden geexposeerd staan er in het magazijn nog ruim 150 kachels en fornuizen opgeslagen. Eens per jaar is er in het Nederlands Kachelmuseum een tijdelijke tentoonstelling.
  meer
  minder
 • Stedelijk Museum Alkmaar

  Stedelijk Museum Alkmaar

  Het gemeente museum in Alkmaar is het Stedelijk Museum. Het museum heeft als doel om historisch materiaal over de regio Alkmaar te bewaren en door de geven. Behalve dit materiaal is het museum ook in het bezit van een fotocollectie van Alkmaar, een "speelgoedtheater" met speelgoed uit de oude tijd, een collectie schilderkunst uit de 16e en 17e eeuw en een collectie moderne kunst. De permanente tentoonstelling ' Victorie! Het Beleg van Alkmaar in 1573' neemt de bezoeker mee in het spannende zeven weken durende beleg van de stad. Bekende en minder bekende personen zoals Boer Dirk of de Spaanse soldaat Juan vertellen ieder hun eigen verhaal over de belegering van Alkmaar. Voor scholieren en groepen zijn er speciale rondleidingen. Door te kijken maar ook te maken leren kinderen op een speelse manier over de historie van Alkmaar. Voor iedere leeftijd en voor elk leerniveau is er een aangepast programma. Op de website is verdere informatie te vinden over onder andere de te huren zalen voor zakelijke doeleinden, het museumrestaurant, de openingstijden en de steeds wisselende collecties van het Stedelijk Museum in Alkmaar.
  meer
  minder
 • Biermuseum de Boom

  Biermuseum de Boom

  Het Nationaal Biermuseum is in Alkmaar gelegen en leert de bezoeker alles over het maken, brouwen en proeven van bier. Het museum is te vinden in het historische pand van voormalige brouwerij De Boom. In april 1987 was de opening en nu heeft het een officiële museumregistratie. Het museum wordt beheerd door vrijwilligers, die ook de rondleidingen verzorgen. Tijdens de rondleiding wordt aan de hand van gereedschappen, apparatuur en machines waarmee de afgelopen tweehonderd jaar het bier werd geproduceerd verteld waarom het gisten zo belangrijk is en wat mout precies is. Men kan antieke vervoermiddelen als een handkar en een ijsslee zien waarmee vroeger het transport van de biervaten plaatsvond. Reklame affiches, glazen, kortom alles wat met bier te maken heeft is in het museum te zien. Naast de grote bekende merken zijn ook de kleinere brouwers niet vergeten. Regelmatig zijn er tentoonstellingen die natuurlijk ook weer alles met bier te maken hebben. In het proeflokaal kan worden genoten van een goed glas gewoon of bijzonder bier.
  meer
  minder
Beveel hotel aan:
Terug naar boven