Uruguay Reisgids

 • Alle informatie voor uw reis naar Uruguay
 • Vind uw ideale hotel voor de beste prijs
 • Ontdek de beste bezienswaardigheden
Lijst
Kaart
Laden...

Top hotels

  Hotel Continental Montevideo
  AlgemeenAlthough centrally positioned and comfortable this is definitely an Hotel for those guests on a budget as rooms are in need of modernisation but still function well and in line with an Hotel of this category. (0708GAB)SurroundingAreaHotel is ideally located just off the main 'Avenida 18 De Julio' in a strategic central position downtown Montevideo.RoomTypesRooms are simple and basic in furnishings, medium in size with small bathrooms.PropertyInformationTraditional style building in line with surroundingsDiningFacilitiesThere is no restaurant but a breakfast room on the ground floor adjacent the lobby area.Copyright(c) Donvand Limited 2009AreaDetailsCentral 18 km van de dichtstbijzijnde luchthaven (carrasco)RoomInformation66 Eenpersoonskamers Dubbele kamers Twin kamers Triple kamers Suites Quadruple kamers
  meer
  Hotel Ibis Montevideo Montevideo
  Het hotel Ibis Montevideo ligt op minder dan 1 km van het historische centrum van de stad Montevideo via de Rambla Sur en in de buurt van de luchthaven. Het ligt dicht bij een winkelcentrum en op 6 km van het Pocitos meer. Dit heel comfortabele hotelstaat in voor een aangenaam verblijf met een restaurant La Buena Mesa, drie vergaderzalen met grote capaciteit en 100 kamers voorzien van airco. De bar is 24 u. op 24 open en er zijn 2 kamers toegankelijk voor mindervaliden.
  meer
  Hotel Plaza Fuerte Montevideo
  Built in 1913 with all the splendour of the contemporary buildings, Plaza Fuerte hotel is National Heritage Building and a lankmark in 'Old Montevideo' nowadays.The hotel offers a different and characteristic environment in the economic, financial, historic and leisure district of the country.
  meer
  Hotel Palladium Montevideo
  Het complex telt 12 verdiepingen met in totaal 71 kamers. Het van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten een 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice met wisselkantoor. De gasten hebben tegen betaling de beschikking over was- en droogservice en draadloze internettoegang en conferentiefaciliteiten worden ook aangeboden. Het hotel heeft ook een ontvangsthal, een hotelkluis, een garderobe en een lift. Er is een kinderclub voor de jongere gasten en de gasten kunnen ook gebruik maken van het café, de bar en het restaurant van het hotel. Roomservice en een garage zijn beschikbaar en tegen betaling kunnen de gasten ook fietsen huren.
  meer